J A Z Z L A U L U K U R S S I N 

J A T K O T A P A A M I N E N

Tähän tapaaminen ovat tervetulleita kaikki Jazzlaulukurssin käyneet sekä edistyneet laulajat, jotka haluavat kerrata kurssilla käytyjä asioita. Ohjaaja etenee ryhmäläisten toiveiden mukaan ja ottaa vastaan ehdotuksia ohjelmistosta. Kukin vuorollaan esittää valmistelemansa kappaleen ja saa henkilökohtaista palautetta. Tämä tilaisuus sopii hyvin preppauskerraksi esiintymiseen tai pääsykokeeseen valmistautuvalle. Osallistujat ovat tervetulleita esiintymään myös JVSH-kauden päättäjäisissä Jazzglögeissä 13.12.2022.

Pe 18.11. klo 17 - 20

Hinta 70 € / 56 €

Kurssi toteutetaan Helsingin Vallilassa osoitteessa Nokiantie 4, ja tarvittaessa siirretään kokonaan verkko-opetukseksi. Ryhmän maksimikoko on yhdeksän henkilöä + ohjaaja Josefiina Vannesluoma. Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kolme. Alennettu hinta alennusryhmään kuuluville todistusta vastaan.

 

Sitova ilmoittautuminen VARAA -painikkeen kautta. Voit vaihtehtoisesti lunastaa kurssipaikkasi maksamalla sen suoraan verkkokaupasta. Huomioithan, että osallistujamäärän jäädessä alle minimimäärän, kurssimaksua ei tällöin palauteta vaan se muuttuu summaa vastaavaksi lahjakortiksi.

Teaching mainly in Finnish, ask for English possibility.