LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit tai kehittää laulunkirjoitustaitojasi? Kaipaatko piristystä pianokomppaukseen

tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Tutustu hinnastoon täältä.

Syksyn kurssit julki elokuussa 2021!

Syksyllä tarjoamme jälleen inspiroivaa ryhmäopetusta, koronatilanteen salliessa kontaktiopetuksena ja tarpeen vaatiessa siirrämme opetuksen verkkoon. Suunnitteilla on ainakin Jazzlaulun peruskurssi vasta-alkajille ja pidemmälle ehtineet voivat syventää osaamistaan jatkoryhmässä. Kurssikuvaukset julkaistaan KURSSIT -sivulla elokuussa 2021.

 

Otamme alustavia ilmoittautumisia vastaan ILMOITTAUDU - välilehden kautta, jotta osaamme varautua ryhmäkokoihin. Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja erityisesti tuoreeseen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille,

kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta etänä ja kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa.

Tutustuthan myös palvelu- ja maksuehtoihimme.

Suositamme opiskelun jatkamista etänä, jolloin tunteja järjestetään videopuheluin tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.            

 

Ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.       

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sinun tulee eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään neljä päivää. Sama koskee tilannetta, jossa olet oleskellut pitkään samassa taloudessa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla. Tunneilla pidämme toisiimme vähintään 2 metrin turvavälit ja suositamme (ffp2-)maskien käyttöä. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kahdeksan henkilöä.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.