LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Suositamme opiskelun jatkamista etänä, jolloin tunteja järjestetään videopuheluin tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.            

 

Ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.       

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sinun eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään neljä päivää. Sama koskee tilannetta, jossa olet oleskellut pitkään samassa taloudessa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla. Tunneilla pidämme toisiimme vähintään 2 metrin turvavälit ja suositamme maskien käyttöä. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kahdeksan henkilöä.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.

 

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit tai kehittää laulunkirjoitustaitojasi? Kaipaatko piristystä pianokomppaukseen

tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Tutustu hinnastoon täältä.

Ennakkoilmoittautuminen
kevään 2021 ryhmäopetukseen alkanut!

Keväällä 2021 tarjoamme monipuolista ja inspiroivaa ryhmäopetusta niin verkko-opetuksena kuin koronatilanteen salliessa jälleen kontaktiopetuksena. Jazzlauluun ja improvisointiin vasta tutustuneille suosittelemme Jazzlaulun peruskurssia, pidemmälle ehtineet voivat syventää osaamistaan jatkoryhmässä. Lisäksi syksyllä aloittaneet lauluyhtyeet jatkavat toimintaansa. Ryhmätuntien kuvaukset julkaistaan KURSSIT -sivulla vuodenvaihteessa.

 

Otamme alustavia ilmoittautumisia vastaan ILMOITTAUDU - välilehden kautta, jotta osaamme varautua ryhmäkokoihin. Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja erityisesti tuoreeseen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille,

kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta etänä ja kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa.

Tutustuthan myös palvelu- ja maksuehtoihimme.

J V S H © 2020 All Rights Reserved 

jazzlaulu

laulutunnit