LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Siirryimme kesäkuussa vaiheittain kontaktiopetukseen. 

Suositamme opiskelun jatkamista etänä, jolloin tunteja järjestetään videopuheluin tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.

 

Ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sairastettuasi tulee sinun eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään neljä päivää. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla. Tunneilla pidämme toisiimme vähintään

1,5 metrin turvavälit. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kahdeksan henkilöä.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.

 

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit tai kehittää laulunkirjoitustaitojasi? Kaipaatko piristystä pianokomppaukseen

tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana tai kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Tutustu hinnastoon täältä.

Ilmoittautuminen syksyn 2020 ryhmäopetukseen alkanut!

Syksyllä 2020 tarjoamme monipuolista ja inspiroivaa ryhmäopetusta. Jazzlauluun ja improvisointiin vasta tutustuneille suosittelemme Jazzlaulun peruskurssia, ja pidemmälle ehtineet voivat syventää osaamistaan jatkoryhmässä. Loppuvuodesta lauletaan jazzahtavia joululauluja Swingin' Christmas -kurssilla. Lisäksi kokoamme lauluyhtyeitä kaikista kiinnostuneista. Lue kuvaukset ryhmätunneista KURSSIT -sivulla.

 

Otamme alustavia ilmoittautumisia vastaan ILMOITTAUDU - välilehden kautta, jotta osaamme varautua ryhmäkokoihin. Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja erityisesti tuoreeseen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille,

kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta etänä ja kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa

sekä syyskuusta 2020 uudessa toimipisteessämme.

Tutustuthan myös peruutus- ja maksuehtoihimme.

J V S H © 2020 All Rights Reserved 

jazzlaulu

laulutunnit