top of page

LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit, vahvistaa oman äänesi tuntemusta tai syventyä jazzin erityispiirteisiin? Kaipaatko piristystä repertuaariisi tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa musiikin opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Jazzmusiikin ja pedagogiikan maistereiksi kouluttautuneilla opettajillamme on laaja rytmimusiikin osaaminen, ja tunneilla voidaankin käydä laulun ohella muun muassa komppausta, laulunkirjoitusta, sävellystä ja musiikin teoriaa.

Tutustu hinnastoon täältä.

Tsemppiä ja inspiraatiota ryhmässä

 Tarjoamme ryhmäopetusta kontaktiopetuksena Taka-Töölössä ja Vallilassa. Valikoimassamme on muutaman tunnin kestoisista työpajoja sekä päivän kestoisia intensiivikursseja. Kuvaukset löydät KURSSIT -sivulla.

Pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan.

Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille, kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta kontaktiopetuksena Helsingin Taka-Töölössä ja Vallilassa sekä etänä mm. Zoom-videoyhteyden kautta. Tutustuthan palvelu- ja maksuehtoihimme.

               

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien terveysturvallisuudesta. Huomioithan, että selvästi flunssaoireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Voit osallistua tunneille, kun oireet (mm. kuume, nuha ja yskä) ovat selkeästi vähentyneet, yleensä 3-5 vuorokautta oireiden alkamisesta. Pyydämme harkitsemaan osallistumista, mikäli olet viiden vuorokauden sisään oleskellut samassa tilassa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.

Kysy rohkeasti myös etäpalveluistamme! Laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.  

bottom of page