LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit tai kehittää laulunkirjoitustaitojasi? Kaipaatko piristystä pianokomppaukseen tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Tutustu hinnastoon täältä.

Syksyn kurssit julkaistaan elokuussa 2022!

 Tarjoamme jälleen inspiroivaa ryhmäopetusta sekä etänä että koronatilanteen salliessa kontaktiopetuksena (tarpeen vaatiessa siirrämme opetuksen verkkoon). 

Kurssikuvaukset löydät KURSSIT -sivulla.

 

Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja nuoreen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille, kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta etänä ja kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa.

Tutustuthan palvelu- ja maksuehtoihimme.

               

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sinun tulee eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään neljä päivää. Sama koskee tilannetta, jossa olet oleskellut samassa tilassa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla. Tunneilla pidämme toisiimme turvavälit ja edellytämme maskien käyttöä. Ohjaajat käyttävät maskisuositusten ollessa voimassa ffp2-maskeja, joita suosittelemme myös tiloissamme asioiville. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kymmenen henkilöä.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.

Kysy rohkeasti myös etäpalveluistamme! Laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.