top of page

LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit, vahvistaa oman äänesi tuntemusta tai syventyä jazzin erityispiirteisiin? Kaipaatko piristystä repertuaariisi tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Jazzmusiikin ja pedagogiikan maistereiksi kouluttautuneilla opettajillamme on laaja rytmimusiikin osaaminen ja tunneilla voidaan käydä laulun lisäksi myös muun muassa komppausta, laulunkirjoitusta, sävellystä ja musiikin teoriaa.

Tutustu hinnastoon täältä.

Tsemppiä ja inspiraatiota ryhmässä

 Tarjoamme ryhmäopetusta pääosin kontaktiopetuksena (tarpeen vaatiessa siirrämme opetuksen verkkoon). Valikoimassamme on muutaman tunnin kestoisista työpajoista usean kerran kursseihin. Kuvaukset löydät KURSSIT -sivulla.

 

Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja nuoreen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille, kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa

sekä etänä mm. Zoom-videoyhteyden kautta.

Tutustuthan palvelu- ja maksuehtoihimme.

               

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sinun tulee eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään kaksi vuorokautta ja oireiden alusta on kulunut vähintään 5 vuorokautta. Pyydämme myös harkitsemaan osallistumiskykyä, mikäli olet viiden vuorokauden sisään oleskellut samassa tilassa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla.

 

Maskisuositusten ollessa voimassa, pidämme ryhmätunneilla toisiimme turvavälit ja edellytämme maskien käyttöä. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kymmenen henkilöä. Suositusten ollessa voimassa ohjaajat käyttävät ffp2-maskeja, joita suosittelemme myös tiloissamme asioiville. Yksilötunneilla ohjaaja pitää asiakkaan pyynnöstä maskia - huom! pyydämme ilmoittamaan tästä ennakkoon!

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.

Kysy rohkeasti myös etäpalveluistamme! Laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.  

bottom of page