LAULUNOPETUS YKSILÖ- JA RYHMÄTUNNEILLA

Oletko aina halunnut aloittaa laulutunnit tai kehittää laulunkirjoitustaitojasi? Kaipaatko piristystä pianokomppaukseen tai treenata scat-taituriksi?

Jazz Voice School Helsinki tarjoaa opetusta yksityistunteina, ryhmäopetuksena ja kursseina. Yksityistunteja voi varata sekä sarjana että kertaluontoisesti ja tunnit varataan opettajan kanssa. Tutustu hinnastoon täältä.

Kevään kurssit julkaistaan tammikuussa 2022!

Keväällä tarjoamme inspiroivaa ryhmäopetusta, koronatilanteen salliessa kontaktiopetuksena ja tarpeen vaatiessa siirrämme opetuksen verkkoon. 

Kurssikuvaukset löydät KURSSIT -sivulla.

 

Koska koronavirus vaikuttaa koko yhteiskuntaan ja nuoreen laulukouluumme, pidätämme oikeuden muuttaa kurssitarjontaamme tilanteen mukaan. Voit myös ehdottaa meille kurssiaiheita lomakkeen kautta tai sähköpostitse.

Porukka jo kasassa?

 

Räätälöimme toiveiden mukaan ohjausta myös valmiille ryhmille,

kuten työporukoille ja lauluyhtyeille. Ota meihin yhteyttä, niin suunnitellaan lisää!

Järjestämme opetusta etänä ja kontaktiopetuksena Helsingin Vallilassa.

Tutustuthan myös palvelu- ja maksuehtoihimme.

Suositamme opiskelun jatkamista etänä, jolloin tunteja järjestetään videopuheluin tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.            

 

Ota yhteyttä, niin laadimme kanssasi       

henkilökohtaisen suunnitelman tunneista.       

Me Jazz Voice School Helsingissä haluamme huolehtia kaikkien turvallisuudesta. Huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sinun tulee eristäytyä, kunnes olet ollut oireettomana vähintään neljä päivää. Sama koskee tilannetta, jossa olet oleskellut samassa tilassa koronaa sairastavan kanssa. Pyydämme kaikkia toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan tiloista löytyvien käsienpesupisteen ja käsidesin avulla. Tunneilla pidämme toisiimme vähintään 2 metrin turvavälit ja suositamme (ffp2-)maskien käyttöä. Ryhmäkoot ovat toistaiseksi maksimissaan kymmenen henkilöä.

Lisätietoa suojautumisesta THL:n sivuilla.