PALVELUEHDOT

Maksu- ja peruutusehdot

Jazz Voice School Helsinki laskuttaa asiakkaitaan, eikä vastaanota käteistä. Jazz Voice School Helsinki pidättää oikeudet kurssien aika- ja paikkatietojen muutoksiin ja toimenpiteisiin, jotka koskevat opetuksen turvallista järjestämistä. Asiakas hyväksyy nämä ja seuraavat maksu- ja peruutusehdot ilmoittautumisensa yhteydessä. Hintatietoihin saattaa tulla muutoksia kauden alussa (1. elokuuta).

Ilmoittautuminen ja vahvistus

Asiakas varaa kurssin tai yksityistunnin nettisivun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas saa vahvistuksen ilmoittautumisestaan sähköpostitse, puhelimitse tai viestipalvelun kautta. Pyydämme asiakkaalta laskutusta ja viestintää varten seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Asiakkaan henkilötietoja käytetään ainoastaan Jazz Voice School Helsinki:n viestintään eikä niitä jaeta ulkopuolisille. Kuitenkin esimerkiksi kurssilaisten halutessa jatkaa yhteydenpitoa keskenään, voidaan kaikkien suostumuksella jakaa asianomaisten sähköpostiosoitteet tai olla yhteydessä viestipalvelujen kautta.

 

Tarkempi tietosuojaseloste täällä.

Laskujen maksuehdot

Laskun maksaminen suoritetaan laskussa olevien tietojen mukaisesti viitenumeroa käyttäen. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus viikon kuluttua eräpäivästä, ja siihen lisätään 5,0 euron viivästysmaksu sekä kahdeksan prosentin (8%) viivästyskorko. Lasku siirtyy perintään toisen maksamattoman maksumuistutuksen jälkeen.

 

Kurssien laskut lähetetään sähköpostitse kurssin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kurssilaskun maksuaika on lähtökohtaisesti yksi (1) viikko. Laskun voi saada sopimuksesta useammassa erässä. Kokonaissumma sisältää verot. Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen jazzvoiceschoolhelsinki@gmail.com.

Lasku yksityistunnista tai yksityistuntipaketista lähetetään viikon sisällä ensimmäisen tunnin pitämisestä ellei toisin sovita. Maksuaikaa on lähtökohtaisesti 14 vuorokautta.  


Asiakkaan estyessä


Ryhmätunteja tai kurssitapaamisia ei hyvitetä asiakkaan oman esteen takia, mutta asiakas on oikeutettu kurssimateriaaliin. Mikäli asiakas joutuu erityisen painavasta syystä, kuten pitkittyneestä sairastamisesta johtuen perumaan suurimman osan kurssikerroista, voidaan neuvotella maksuratkaisusta.

Yksityistunnin (*paritunnin osalta vaaditaan kummankin osallistujan peruutus) voi peruuttaa 24 tuntia aikaisemmin maksutta puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai musiikkikoulun nettisivun viestin kautta. Tällöin riittää, että viestin saapumisaika on viestipalvelussa 24 tuntia ennen tunnin alkamisajankohtaa. Alle 24 tunnin peruutuksissa pidätämme kokonaissumman. Sovittu yksityistunti voidaan siirtää myös pidettäväksi etätuntina verkossa, pyytää ohjaajalta sähköiset harjoitteluohjeet tai 
antaa läheiselle.

 

Tuntipakettien voimassaoloaika on viisi (5) kuukautta vahvistuksesta.

Ohjaajan estyessä

 

Ohjaajan estyessä tunnille pyritään hankkimaan sijainen tai tunti korvataan toisena ajankohtana.

Covid-19 ja force majeure -tilanteet

Noudatamme THL:n ja AVI:n ohjeistuksia Covid-19 -pandemiaan ja muihin force majeure -tilanteisiin liittyen. Huomioithan, että flunssaoireisena et saa tulla lähitapaamisiin ja sairastettuasi tulee sinun eristäytyä vähintään neljä päivää oireettomana. Pyydämme kaikkia toimitiloissamme asioivia huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan sekä aivastamaan ja yskimään suojatusti. Toimitiloissa on saatavilla pesupiste ja käsidesiä. Ohjaajat pitävät tunneilla toistaiseksi maskia ja suosittelemme sitä myös kaikille toimitiloissa asioiville.

 

Pidätämme oikeuden muuttaa kurssien aika- ja paikkatietoja turvallisten opetusjärjestelyiden takaamiseksi.

 

Tarvittaessa siirrämme opetuksen kokonaan verkkoon. Tällöin laskutettuja tai veloitettuja kurssimaksuja ja tuntipaketteja ei hyvitetä. Kurssilaisille jäljelle jäävät kurssikerrat järjestetään sähköisinä yhteistapaamisina ja/tai materiaali toimitetaan sähköisesti. Vahvistettu yksityistuntiaika voidaan pitää etänä, tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.

Päivitetty 18.10.2020

Tarkistettu 18.11.2021