MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Maksu- ja peruutusehdot

Jazz Voice School Helsinki laskuttaa asiakkaitaan, eikä vastaanota käteistä. Jazz Voice School Helsinki pidättää oikeudet kurssien aika- ja paikkatietojen muutoksiin. Asiakas hyväksyy nämä ja seuraavat maksu- ja peruutusehdot ilmoittautumisensa yhteydessä. Hintatietoihin saattaa tulla muutoksia kauden alussa (1. elokuuta).

Ilmoittautuminen ja vahvistus

Asiakas varaa kurssin tai yksityistunnin nettisivun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas saa vahvistuksen ilmoittautumisestaan sähköpostitse, puhelimitse tai viestipalvelun kautta. Pyydämme asiakkaalta laskutusta ja viestintää varten seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Asiakkaan henkilötietoja käytetään ainoastaan Jazz Voice School Helsinki:n viestintään eikä niitä jaeta ulkopuolisille. Kuitenkin esimerkiksi kurssilaisten halutessa jatkaa yhteydenpitoa keskenään, voidaan kaikkien suostumuksella jakaa asianomaisten sähköpostiosoitteet tai olla yhteydessä viestipalvelujen kautta.

 

Tarkempi tietosuojaseloste täällä.

Laskujen maksuehdot

Laskun maksaminen suoritetaan laskussa olevien tietojen mukaisesti viitenumeroa käyttäen. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus viikon kuluttua eräpäivästä, ja siihen lisätään 5,0 euron viivästysmaksu sekä kahdeksan prosentin (8%) viivästyskorko. Lasku siirtyy perintään toisen maksamattoman maksumuistutuksen jälkeen.

 

Kurssien laskut lähetetään sähköpostitse kurssin ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja maksuaikaa on yksi (1) viikko. Laskun voi saada pyynnöstä kahdessa (2) erässä. Kokonaissumma sisältää verot. Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen jazzvoiceschoolhelsinki@gmail.com.

Lasku yksityistunnista tai yksityistuntipaketista lähetetään viikon sisällä ensimmäisen tunnin pitämisestä ellei toisin sovita. Maksuaikaa on 14 vuorokautta.  


Asiakkaan estyessä


Ryhmätunteja tai kurssitapaamisia ei hyvitetä asiakkaan oman esteen takia, mutta asiakas on oikeutettu kurssimateriaaliin. Sovittu yksityistunti voidaan siirtää myös pidettäväksi verkossa. Mikäli asiakas joutuu erityisen painavasta syystä, kuten pitkittyneestä sairastamisesta johtuen perumaan suurimman osan kurssikerroista, voidaan neuvotella maksuratkaisusta.

Yksityistunnin (*paritunnin osalta vaaditaan kummankin osallistujan peruutus) voi peruuttaa 24 tuntia aikaisemmin maksutta puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai musiikkikoulun nettisivun viestin kautta. Tällöin riittää, että viestin saapumisaika on viestipalvelussa 24 tuntia ennen tunnin alkamisajankohtaa. Alle 24 tunnin peruutuksissa pidätämme kokonaissumman. Sovitun tuntiajan voi kuitenkin antaa läheiselle tai pyytää ohjaajalta sähköiset harjoitteluohjeet seuraavalle yksityistunnille.

 

Tuntipakettien voimassaoloaika on viisi (5) kuukautta vahvistuksesta.

Covid-19 ja force majeure -tilanteet

Covid-19 -pandemiasta johtuen huomioithan, että flunssaoireisena et saa tulla lähitapaamisiin. Sairastettuasi tulee sinun eristäytyä vähintään viikko oireettomana. Jazz Voice School Helsinki haluaa huolehtia tarkasti kaikkien turvallisuudesta, joten pyydämme toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan sekä aivastamaan ja yskimään suojatusti. Toimitiloissa on saatavilla pesupiste ja käsidesiä.

 

Sovittu yksityistuntiaika voidaan pitää etänä, tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa. 

Kurssilaisille kurssikerta järjestetään sähköisinä yhteistapaamisina tai materiaali toimitetaan sähköisesti.

 

Seuraamme hallituksen ohjeistusta pandemiaan liittyen ja tarvittaessa siirrämme opetuksen jälleen verkkoon. Tällöin laskutettuja tai veloitettuja kurssimaksuja ja tuntipaketteja ei hyvitetä. Pidätämme oikeuden muuttaa kurssien aika- ja paikkatietoja turvallisten opetusjärjestelyiden takaamiseksi.


Ohjaajan estyessä

Ohjaajan estyessä tunnille pyritään hankkimaan sijainen tai tunti korvataan toisena ajankohtana.

Päivitetty 31.7.2020

*Maksuehdot ja etäopetuspalvelujen huomioiminen päivitetty 18.3.2020.

*Peruutusehdot, Covid-19 -lisäehdot sekä lisäys hintatietojen muutokseen 14.5.2020.

*Tarkennukset pandemia- ja force majeure -tilanteisiin 31.7.2020. 

J V S H © 2020 All Rights Reserved 

jazzlaulu

laulutunnit