MAKSU- JA PERUUTUSEHDOT

Maksu- ja peruutusehdot

Jazz Voice School Helsinki laskuttaa asiakkaitaan, eikä vastaanota käteistä. Jazz Voice School Helsinki pidättää oikeudet kurssien aika- ja paikkatietojen muutoksiin. Asiakas hyväksyy nämä ja seuraavat maksu- ja peruutusehdot ilmoittautumisensa yhteydessä. Hintatietoihin saattaa tulla muutoksia kauden alussa (1. elokuuta).

Ilmoittautuminen ja vahvistus

Asiakas varaa kurssin tai yksityistunnin nettisivun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas saa vahvistuksen ilmoittautumisestaan sähköpostitse, puhelimitse tai viestipalvelun kautta. Pyydämme asiakkaalta laskutusta ja viestintää varten seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Asiakkaan henkilötietoja käytetään ainoastaan Jazz Voice School Helsinki:n viestintään eikä niitä jaeta ulkopuolisille. Kuitenkin esimerkiksi kurssilaisten halutessa jatkaa yhteydenpitoa keskenään, voidaan kaikkien suostumuksella jakaa asianomaisten sähköpostiosoitteet tai olla yhteydessä viestipalvelujen kautta.

 

Tarkempi tietosuojaseloste täällä.

Laskujen maksuehdot

Laskun maksaminen suoritetaan laskussa olevien tietojen mukaisesti viitenumeroa käyttäen. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus viikon kuluttua eräpäivästä, ja siihen lisätään 5,0 euron viivästysmaksu sekä kahdeksan prosentin (8%) viivästyskorko. Lasku siirtyy perintään toisen maksamattoman maksumuistutuksen jälkeen.

 

Kurssien laskut lähetetään sähköpostitse kurssin ensimmäisen tapaamisen jälkeen ja maksuaikaa on yksi (1) viikko. Laskun voi saada pyynnöstä kahdessa (2) erässä. Kokonaissumma sisältää verot. Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen jazzvoiceschoolhelsinki@gmail.com.

Lasku yksityistunnista tai yksityistuntipaketista lähetetään viikon sisällä ensimmäisen tunnin pitämisestä ellei toisin sovita. Maksuaikaa on 14 vuorokautta.  


Asiakkaan estyessä


Ryhmätunteja tai kurssitapaamisia ei hyvitetä asiakkaan oman esteen takia, mutta asiakas on oikeutettu kurssimateriaaliin. Mikäli asiakas joutuu erityisen painavasta syystä, kuten pitkittyneestä sairastamisesta johtuen perumaan suurimman osan kurssikerroista, voidaan neuvotella maksuratkaisusta.

Yksityistunnin (*paritunnin osalta vaaditaan kummankin osallistujan peruutus) voi peruuttaa 24 tuntia aikaisemmin maksutta puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai musiikkikoulun nettisivun viestin kautta. Tällöin riittää, että viestin saapumisaika on viestipalvelussa 24 tuntia ennen tunnin alkamisajankohtaa. Alle 24 tunnin peruutuksissa pidätämme kokonaissumman. Sovitun tuntiajan voi kuitenkin antaa läheiselle tai pyytää ohjaajalta sähköiset harjoitteluohjeet seuraavalle yksityistunnille. Tuntipakettien voimassaoloaika on viisi (5) kuukautta vahvistuksesta.

Covid-19 -pandemiasta johtuen huomioithan, että oireisena ei saa tulla lähitapaamisiin. Sairastettuasi flunssan tulee sinun eristäytyä vähintään viikko oireettomana. Jazz Voice School Helsinki haluaa huolehtia tarkasti kaikkien turvallisuudesta, joten pyydämme toimitilojemme käyttäjiä huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan. Toimitiloissa on saatavilla pesupiste ja käsidesiä.


Ohjaajan estyessä

Ohjaajan estyessä tunnille pyritään hankkimaan sijainen tai tunti korvataan toisena ajankohtana.

Päivitetty 14.5.2020

*Maksuehdot ja etäopetuspalvelujen huomioiminen päivitetty 18.3.2020.

*Peruutusehdot, Covid-19 -lisäehdot sekä lisäys hintatietojen muutokseen 14.5.2020. 

J V S H © 2020 All Rights Reserved 

jazzlaulu

laulutunnit