top of page

PALVELUEHDOT

Maksu- ja peruutusehdot

Jazz Voice School Helsinki ei vastaanota käteistä vaan laskuttaa asiakkaitaan ja tarjoaa palveluitaan ostoina Holvi-verkkokaupassa. Jazz Voice School Helsinki pidättää oikeudet kurssien aika- ja paikkatietojen muutoksiin ja toimenpiteisiin, jotka koskevat opetuksen turvallista järjestämistä. Asiakas hyväksyy nämä ja seuraavat maksu- ja peruutusehdot ilmoittautumisensa yhteydessä. Hintatietoihin saattaa tulla muutoksia kauden alussa (1. elokuuta).

Ilmoittautuminen ja vahvistus

Asiakas varaa kurssin tai yksityistunnin nettisivun kautta, sähköpostitse tai puhelimitse. Asiakas saa vahvistuksen ilmoittautumisestaan sähköpostitse, puhelimitse tai viestipalvelun kautta. Pyydämme asiakkaalta laskutusta ja viestintää varten seuraavat tiedot: nimi, osoite, sähköposti ja puhelinnumero. Pyydämme myös toimittamaan sähköpostitse kopion alennukseen oikeuttavasta todistuksesta, mikäli oikeutta alennukseen ei pystytä muulla tavoin todentamaan.

Asiakkaan henkilötietoja käytetään Jazz Voice School Helsinki:n palvelujen ostoon ja viestintään, eikä niitä luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan jakaa siltä osin vain kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa, esimerkiksi kun kurssilaiset haluavat jatkaa yhteydenpitoa keskenään. Tietojen sijainti saattaa olla varaus- ja maksutavasta liikkuen kolmannen osapuolen palvelimella, kuten Vellossa (ajanvarauspalvelu), Holvissa (verkkokauppa ja laskutus) tai Wix.com (verkkosivupalvelu).

 

Tarkempi tietosuojaseloste täällä.

Laskujen maksuehdot

Laskun maksaminen suoritetaan laskussa olevien tietojen mukaisesti viitenumeroa käyttäen. Maksamattomasta laskusta lähetetään maksumuistutus viikon kuluttua eräpäivästä, ja siihen lisätään 5,0 euron viivästysmaksu sekä 11 prosentin viivästyskorko. Lasku siirtyy perintään toisen maksamattoman maksumuistutuksen jälkeen.

 

Kurssien laskut lähetetään sähköpostitse kurssin ensimmäisen tapaamisen jälkeen. Kurssilaskun maksuaika on lähtökohtaisesti yksi (1) viikko. Laskun voi saada sopimuksesta useammassa erässä. Kokonaissumma sisältää verot. Laskutukseen liittyvät tiedustelut voi lähettää osoitteeseen jazzvoiceschoolhelsinki@gmail.com.

Lasku yksityistunnista tai yksityistuntipaketista lähetetään viikon sisällä ensimmäisen tunnin pitämisestä ellei toisin sovita. Maksuaikaa on lähtökohtaisesti 14 vuorokautta.  


Asiakkaan estyessä


Ryhmätunteja tai kurssitapaamisia ei hyvitetä asiakkaan oman esteen takia, mutta asiakas on oikeutettu kurssimateriaaliin. Mikäli asiakas joutuu erityisen painavasta syystä, kuten pitkittyneestä sairastamisesta johtuen perumaan suurimman osan kurssikerroista, voidaan neuvotella maksuratkaisusta.

Yksityistunnin (*paritunnin osalta vaaditaan kummankin osallistujan peruutus) voi peruuttaa 24 tuntia aikaisemmin maksutta puhelimitse, tekstiviestitse, sähköpostitse tai musiikkikoulun nettisivun viestin kautta. Tällöin riittää, että viestin saapumisaika on viestipalvelussa 24 tuntia ennen tunnin alkamisajankohtaa. Alle 24 tunnin peruutuksissa pidätämme kokonaissumman. Sovittu yksityistunti voidaan siirtää myös pidettäväksi etätuntina verkossa, pyytää ohjaajalta sähköiset harjoitteluohjeet tai 
antaa läheiselle.

 

Tuntipakettien voimassaoloaika on viisi (5) kuukautta laskun päiväyksestä.

Ohjaajan estyessä

 

Ohjaajan estyessä tunnille pyritään hankkimaan sijainen tai tunti korvataan toisena ajankohtana.

Sairastuminen, Covid-19 ja force majeure -tilanteet

Noudatamme THL:n ja AVI:n ohjeistuksia Covid-19 -pandemiaan ja muihin force majeure -tilanteisiin liittyen. Sairastumisen jälkeen voit osallistua lähitapaamisiin, kun oireet (mm. kuume, nuha, yskä) ovat selvästi vähentyneet, yleensä 3-5 päivän päästä oireiden alkamisesta.

 

Pyydämme kaikkia toimitiloissamme asioivia huolehtimaan tarkasti käsihygieniastaan sekä aivastamaan ja yskimään suojatusti. Toimitiloissa on saatavilla pesupiste ja käsidesiä. Suositusten ollessa voimassa ohjaajat pitävät tunneilla maskia, mitä suosittelemme myös kaikille toimitiloissamme asioiville. Pidätämme oikeuden muuttaa kurssien aika- ja paikkatietoja turvallisten opetusjärjestelyiden takaamiseksi.

 

Tarvittaessa siirrämme opetuksen kokonaan verkkoon. Tällöin laskutettuja tai veloitettuja kurssimaksuja saati tuntipaketteja ei hyvitetä. Kurssilaisille jäljelle jäävät kurssikerrat järjestetään sähköisinä yhteistapaamisina ja/tai materiaali toimitetaan sähköisesti. Vahvistettu yksityistuntiaika voidaan pitää etänä, tai muuten sähköisessä vuorovaikutuksessa.

Päivitetty 26.08.2023.
 

bottom of page