top of page

T U L K I N T A P A J A T  1 - 3

JÄLLEEN SYKSYLLÄ 2023!

Kolme työpajaa keskittyvät jazzlaulun tulkintaan, kukin hieman eri tulokulmasta. Työpajoihin ei ole lähtötasovaatimusta. Pajoihin voi osallistua erikseen tai kaikkiin kolmeen. 

Teaching mainly in Finnish, ask for English possibility via form "Other inquiry"

TULKINTAPAJA 1 -  PUHE, SOUNDI & JAZZ INFLECTIONS (90 min)

Mitä erityispiirteitä on jazzlaulajan äänenkäytössä? Tutustumme puheen ja laulun yhteneväisyyksiin, jazzsävyjen, kuten scoop ja bend, artikulointiin sekä vibraton ja bluesin käyttöön tunneilmaisussa. Sessioon voi ehdottaa käsiteltävää kappaletta, jota työstämme yhdessä.

TULKINTAPAJA 2 - LYRIIKAN RYTMI KEHOSSA (90 min)

Tässä työpajassa teemme lämmittäviä ja keskittymiseen kutsuvia kehoharjoitteita. Pue päällesi joustavat vaatteet ja ota mukaan muistiinpanovälineet. Analysoimalla lyriikkaa ja tunnustelemalla sanojen luontaista rytmiä pyrimme vahvistamaan myös sen kehollista kokemista. 

TULKINTAPAJA 3 - LYRIIKAN SYVEMPI YMMÄRRYS (90 min)

Mitä yhteistä on näyttelijällä ja laulajalla? Miten kytkeä improvisointi osaksi tarinaa? Tuo mukanasi hyvin valmistelemasi kappale, josta mielellään osaat sanat ulkoa. Tuo myös säestysnuotit mukanasi, ellei kyseessä ole tunnettu jazzstandardiSaat työkaluja tarinankerrontaan ja halutessasi laulajan hahmon kehittelyyn tekstianalyysin avulla.

 

Yhden työpajan hinta 45€ / 36€*

Tiedustelut ILMOITTAUDU -painikkeen kautta. Työpaja toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kolme. Ryhmän maksimikoko on yhdeksän henkilöä + ohjaaja Josefiina Vannesluoma.

Alennettu* hinta alennusryhmään kuuluville todistusta vastaanVarmista paikkatieto.

bottom of page