top of page

J A Z Z K E I K K A A N

V A L M I S T A U T U M I S E N

L Y H Y T K U R S S I

PÄIVITYS: Kurssille voi osallistua yhdelle, kahdelle tai kolmelle tapaamiskerralle.

Informoi ohjaajaa ilmoittautumisen yhteydessä, mihin tapaamisiin osallistut.

 

Kurssille ei ole lähtötasovaatimusta. Jokainen osallistuja harjoittelee vapaasti valitsemaansa kappaletta, joka voi olla myös muuta kuin jazz-tyyliä. Kolmelle tapaamiselle osallistuva ehtii työstää kahta kappaletta. Mestarikurssiluontoisesti kukin esiintyy vuorollaan ja saa vinkkejä niin lavaesiintymiseensä kuin esitysversion hiomiseen. Yhdessä työstämme kappaleista kumpuavia musiikillisia näkökulmia, kuten esimerkiksi fraseerausta, variointia tai ideoita improvisointiin. Kurssi huipentuu esiintymiseen syyskauden Jazzglögit -loppukonsertissa 13.12.2022. Ennakkovalmisteluna opettele valitsemiesi kappaleiden melodia ja sanat, kuuntele niistä muutamia versioita ja halutessasi ota selvää kappaleiden syntyhistoriasta.

Kurssille ei ole lähtötasovaatimusta!
Tapaamiset

1. ti 22.11. klo 18 - 20
2. ma 28.11. klo 18 - 20
3. ma 12.12. klo 18 - 20.30

Lämmittely ja keikka ti 13.12. klo 17- 21 välillä (aika tarkentuu myöh.)

 

Hinta

Kolme tapaamista 150 € / 120 €*

Yksi tai kaksi tapaamista à 60€ / 48€*

Kurssi toteutetaan Helsingin Vallilassa osoitteessa Nokiantie 4, ja tarvittaessa siirretään verkko-opetukseksi. Ryhmän maksimikoko on yhdeksän henkilöä + ohjaaja Josefiina Vannesluoma. Kurssi toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään neljä. Alennettu* hinta alennusryhmään kuuluville todistusta vastaan.

Sitova ilmoittautuminen VARAA -painikkeen kautta. Voit vaihtehtoisesti lunastaa kurssipaikkasi maksamalla sen suoraan verkkokaupasta. Huomioithan, että osallistujamäärän jäädessä alle minimimäärän, kurssimaksua ei tällöin palauteta vaan se muuttuu summaa vastaavaksi lahjakortiksi.

Teaching mainly in Finnish, ask for English possibility.

bottom of page