top of page

T U L K I N T A P A J A T  1 - 3

Kolme työpajaa keskittyvät jazzlaulun tulkintaan, kukin hieman eri tulokulmasta. Työpajoihin ei ole lähtötasovaatimusta. Pajoihin voi osallistua erikseen tai kaikkiin kolmeen. 

Teaching mainly in Finnish, ask for English possibility via form "Other inquiry"

TULKINTAPAJA 1 -  PUHE, SOUNDI & JAZZ INFLECTIONS 

To 16.2. klo 19.45 - 21.15

Mitä erityispiirteitä on jazzlaulajan äänenkäytössä? Tutustumme puheen ja laulun yhteneväisyyksiin, jazzsävyjen, kuten scoop ja bend, artikulointiin sekä vibraton ja bluesin käyttöön tunneilmaisussa. Sessioon voi ehdottaa käsiteltävää kappaletta, jota työstämme yhdessä.

TULKINTAPAJA 2 - LYRIIKAN SYVEMPI YMMÄRRYS

To 13.4. klo 19.45 - 21.15

Mitä yhteistä on näyttelijällä ja laulajalla? Miten kytkeä improvisointi osaksi tarinaa? Tuo mukanasi hyvin valmistelemasi kappale, josta mielellään osaat sanat ulkoa. Tuo myös säestysnuotit mukanasi, ellei kyseessä ole tunnettu jazzstandardiTeemme omavalintaisen kappaleemme tarinalle tausta-analyysin ja rakennamme hahmon lainaten keinoja näyttelijäntyön metodeista. Lisäksi tutkimme, voisiko tarinan hahmon ja miljöön kautta saada sytykkeitä improvisointiin. 

TULKINTAPAJA 3 - LYRIIKAN RYTMI KEHOSSA 

HUOM! UUSI AJANKOHTA  TO 27.4. klo 19 - 20.30 

Tässä työpajassa teemme lämmittäviä ja keskittymiseen kutsuvia kehoharjoitteita. Pue päällesi joustavat vaatteet ja ota mukaan muistiinpanovälineet. Analysoimalla lyriikkaa ja tunnustelemalla sanojen luontaista rytmiä pyrimme vahvistamaan myös sen kehollista kokemista. 

(alkup. ajankohta 2.3. siirtynyt) 

 

 

 

Yhden työpajan hinta 45€ / 36€*

Työpajat toteutetaan Helsingin Vallilassa osoitteessa Nokiantie 4. Sitova ilmoittautuminen ILMOITTAUDU -painikkeen kautta. Työpaja toteutuu, kun ilmoittautuneita on vähintään kolme. Ryhmän maksimikoko on yhdeksän henkilöä + ohjaaja Josefiina Vannesluoma.

Alennettu* hinta alennusryhmään kuuluville todistusta vastaan.

 

bottom of page